ΕΛ
ΚΛΕΙΣΤΑ

Μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών Con Brio

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων παρουσιάζεται ο πλούτος των ευρημάτων της ομώνυμης περιφερειακής ενότητας, από τις απαρχές της ανθρώπινης ύπαρξης στα Χανιά έως τον 4ο αιώνα μ.Χ. Αναπαραστάσεις, εποπτικά και ψηφιακά μέσα, απτικά εκθέματα με λεζάντες σε γραφή Braille και ακουστική ξενάγηση εμπλουτίζουν την έκθεση.

Μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών Con Brio

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων διοργανώνει εκδήλωση με το μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών Con Brio το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30, στο Καθολικό της Μονής του Αγίου Φραγκίσκου (παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο) επί της οδού Χάληδων 28 στην παλιά πόλη Χανίων.

Το σύνολο αυλών Con Brio ιδρύθηκε το 2005 και είναι το μοναδικό σύνολο πνευστών φλάουτου με ράμφος στην Ελλάδα. Αριθμεί περισσότερα από 15 μέλη, τα οποία κατέχουν τα βασικά όργανα της οικογένειας και παρουσιάζονται με διάφορους συνδυασμούς από κουαρτέτο μέχρι σύνολο δωματίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα κοσμικό ταξίδι μεγάλων συνθετών όπως J.S. Bach, Ant. Vivaldi, G.Ph. Telemann, H.Purcell και άλλων της εποχής της Αναγέννησης και του Μπαρόκ, τελειώνοντας με J. Strauss και Θ. Παπαθανασίου.

Το κουαρτέτο Con Brio απαρτίζεται από τους:
– Άννα Μαλεκάκη
– Μάργκο Μπέιλι
– Αργυρώ Νικάκη
– Αντριάνα Ροσμαράκη

Την επιμέλεια του συνόλου έχει η Άννα Μαλεκάκη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν